Το εστιατόριο ο ΝΙΚΟΣ βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, σε ένα από τα οµορφότερα µέρη της Λέσβου (Λέσβος) , στο παραθαλάσσιο χωριό της Πέτρας. Η ταβέρνα βρίσκεται προς την παραλία αγνατεύοντας το φηµισµένο ηλιοβασίλεµα της Πέτρας. Είναι το πρώτο εστιατόριο στην Πέτρα - άνοιξε το 1965 και προσφέρει εξαιρετικό φαγητό και εξυπηρέτηση.

Είναι µία τυπική οικογενειακή επιχείρηση. Το εστιατόριο µας προσφέρει παραδοσιακά σπιτικά ελληνικά φαγητά, µεγάλη ποικιλία από ορεκτικά και µια καλή επιλογή από τοπικά κρασιά και φυσικά το περίφηµο Λεσβιακό ούζο. Τα κρέατα µας και τα εποχιακά λαχανικά είναι τοπικά και καθηµερινά µπορείτε να βρείτε φρέσκο ψάρι αλιευµένο από τα µέρη µας.

Το µενού µας προσφέρει πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Ελληνική µουσική πλούσιου ρεπερτορίου παίζει αθόρυβα στο παρασκήνιο, προσθέτοντας µια ωραία νότα στην φιλική και χαλαρή ατµόσφαιρα. Για τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές ή ίσως για ένα σκιερό µέρος για ένα ενδιάµεσο γεύµα την ηµέρα ή τη νύχτα, υπάρχουν επίσης τραπεζοκαθίσµατα τοποθετηµένα σε µια πολύ όµορφη διαµορφωµένη εξέδρα ,ακριβώς επάνω στην παραλία .

Επίσης, προσφέρουµε στους πελάτες µας δωρεάν χρήση για ξαπλώστρες και οµπρέλες και δωρεάν ασύρµατη σύνδεση στο internet. Ελπίζουµε να σας δούµε στο εστιατόριό µας και θα σας εγγυηθούµε µια πολύ θερµή υποδοχή.