Restaurant O Nikos is gunstig gelegen op het mooiste deel van het eiland Lesvos (Lesbos), in de badplaats Petra. De taverne ligt aan het strand, waar je kunt genieten van mooiste zonsondergangen van Petra. Geopend in 1965 was het, het eerste restaurant in Petra. Je kunt er genieten van uitstekende maaltijden en service. Het is een typisch familierestaurant. Er zijn nu vier generaties: Giannis en Soula, Eleni en Nikos, plus opa en oma en kleine Nikos.

Ons restaurant serveert de traditionele zelfgemaakte Griekse keuken met een verscheidenheid aan voorgerechten en een goede keuze van wijnen uit de streek. Onze vlees en seizoengroenten komen uit de directe omgeving. De vis wordt ook dagelijks vers aangeleverd

Ons menu biedt een volledige keuze en voor elk wat wils, terwijl de op de achtergrond rustig spelende traditionele Griekse muziek rebetiko bijdraagt aan de vriendelijke en ontspannen sfeer. Voor warme zomeravonden of misschien een schaduwrijke plek in de middag bieden wij u tafels op ons strandplatform..

Onze klanten kunnen tevens gratis gebruik maken van ligbedden en parasols op het strand en gratis draadloos internet. Wij hopen u graag te zien in ons restaurant en heten u van harte welkom.